Mange hits?

Hits : 134825
Hits dag : 15
Online : 1

IHK's logo

Elektronikprojekter

Her kan du se lidt om nogle af de spændende elektronikprojekter jeg arbejder på og har lavet som hobby løbende med min uddannelse som elektronikingeniør på IHK. Jeg udvikler fortsat på flere af projekterne og nogle er/vil blive tilgængelige som open source og nye projekter kan meget vel komme til i fremtiden. Se også min gamle studiegruppes hjemmeside www.et06.dk - her findes nogle nyttige værktøjer via ihk-menuen nederst.

Lad os starte med det græske alfabet

Alpha Α α Eta Η η Nu Ν ν Tau Τ τ
Beta Β β Theta Θ θ Xi Ξ ξ Upsilon Υ υ
Gamma Γ γ Iota Ι ι Omicron Ο ο Phi Φ φ
Delta Δ δ Kappa Κ κ Pi Π π Chi Χ χ
Epsilon Ε ε Lambda Λ λ Rho Ρ ρ Psi Ψ ψ
Zeta Ζ ζ Mu Μ μ Sigma Σ σ Omega Ω ω

Du kan også se en ASCII-tabel med 256 tegn her.


AVRUSBboard: AVR udviklingsboard med USB

Se mere om projektet

AVRUSBboard er et udviklingsboard baseret på en Atmel AVR ATmega8/ATmega168/ATmega328 MCU som kan kommunikere direkte med USB med en PC eller anden host. Boardet er tiltænkt personer som ønsker et simpelt AVR-board til udvikling med USB-kommunikation. Projektet er open source og kredsløbsdiagram samt eksempelsoftware i C kan downloades.LED-Matrix

Se mere om projektet

LED-Matrix er et dot-matrix display bestående af 4 moduler der hver kan styre 7x5 lysdioder (pixels) individuelt. Derved kan der skrives bl.a. hele alfabetet på hver modul og de 4 moduler kan tilsammen vise en rullende tekst af ubegrænset længde. Se videoklip, diagrammmer, mv. på projektsiden.


MultiBoard 1: AVR & CPLD udviklingsboard

MultiBoard 1 er et udviklingsboard til C- og VHDL-programmering på 160 x 100 mm. En AVR processor er forbundet med en 8-bit bus til en CPLD og der er diverse input/output-muligheder.MultiBoard 2: AVR & Bluetooth udviklingsboard

Se mere om projektet

MultiBoard 2 er et AVR udviklingsboard til C-programmering som kan kommunikere med et bluetooth-modul. På billedet ses boardet i sin æske, til højre for boardet ligger en ICSP-programmer (her en hjemmelavet af typen USBasp).

PowerSupply: 2-kanals switch mode effektforsyning

Se mere om projektet

PowerSupply: 2-kanals switch mode effektforsyning. En hjemmelavet forsyning med 16-bit digital kontrol af strøm og spænding og udlæsning af indstillinger på LCD display.

Mr. Robot

Se mere om projektet

Mr. Robot er et er mit eget hobby-robotprojekt jeg har lavet ud fra viden bl.a. opnået ved fremstillingen af robotten The Bug.


Robot: »The Bug«

Se mere om projektet

Robotten »The Bug« er et robotprojekt fremstillet under tværfaligt projekt TVP4E på IHK i 2007. The Bug benytter magnetiske sensore til at følge en bane på gulvet optegnet med alu-folie.

» Til toppen