Mange hits?

Hits : 134825
Hits dag : 15
Online : 1

Mine kaffedåser og kagedåser

Her billeder der viser et udvalg af mine kaffedåser, tedåser og kagedåser mv. Jeg har samlet på forskellige dåser i nogle år nu - hovedsageligt kaffedåser, men også andre dåser hvis de er faldet i min smag. Specielt tak til Ulla fra Odense samt Hanne fra Jylland for at skænke en masse spændende dåser til min samling.
Hvis du ligger inde med nogle sjove, gamle dåser eller kender nogen der gør, kan det muligvis være at jeg er interesseret. Du er velkommen til at kontake mig her.

Mine dåser

Følgende viser et udsnit af mine dåser.

Klik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i storKlik og se i stor